.

SVILENE EŠARPE PRIMERI

Na ovoj stranici možete pogledati neke od primera mojih slikanih svilenih ešarpi. Kako je svaka ešarpa unikat, motiv se ne može identično ponoviti, ali vrlo slično može. Odaberite boje i ja ću oslikati najsličnije moguće onome što ste odabrali iz primera.

Još primera možete pogledati na Facebook stranici https://www.facebook.com/dodirsvile.jasminakomadinovic/

 

Svilene ešarpe

Svila kao slikarsko platno mi je dala potpunu slobodu da svoju fantaziju pretocim u stvarnost. U slikanju na svili ne postoje ograničenja ni pravila i zato je svako novo stvaranje nov, neopisiv doživljaj.

SPENS/Unikatni kutak

"Unikatni Kutak" u Novom Sadu,
ulica Trg mladenaca 6, čiji sam jedan od osnivača, je jedinstvena prodavnica - primamljivo mesto za sve one koji vole i cene unikatne modne detalje kao što su nakit, torbe, novčanici...i sama garderoba. Ovde možete videti i kupiti moje proizvode.
SPENS, lokal-atelje, u prizemlju (preko puta Juice Bara) je mesto gde stvaram i radim. Lep, otmen prostor gde možete pogledati, kupiti ili poručiti proizvode koje izradjujem. Radno vreme nije fiksno, pretežno sam tamo u popodnevnim časovima. Budite slobodni da me kontaktirate kada budete želeli doći ili ukoliko me ne pronadjete u ateljeu.