.

MODNA REVIJA 2016

Novo, sjajno iskustvo!
Hvala modnoj agenciji https://www.facebook.com/fashiongmodels na pozivu i odlicnoj organizaciji, sjajnom timu sminkera https://www.facebook.com/pravamalaskolasminkanja/i frizera https://www.facebook.com/Kostic-hair-studio.../, fotografu https://www.facebook.com/SvetlanaBraunPhotography/, Akilina Winner i veliko hvala divnim devojkama koje su ponele moje modele.
Veliko je zadovoljstvo bilo saradjivati sa vama!
 

Svilene ešarpe

Svila kao slikarsko platno mi je dala potpunu slobodu da svoju fantaziju pretocim u stvarnost. U slikanju na svili ne postoje ograničenja ni pravila i zato je svako novo stvaranje nov, neopisiv doživljaj.

SPENS/Unikatni kutak

"Unikatni Kutak" u Novom Sadu,
ulica Trg mladenaca 6, čiji sam jedan od osnivača, je jedinstvena prodavnica - primamljivo mesto za sve one koji vole i cene unikatne modne detalje kao što su nakit, torbe, novčanici...i sama garderoba. Ovde možete videti i kupiti moje proizvode.
SPENS, lokal-atelje, u prizemlju (preko puta Juice Bara) je mesto gde stvaram i radim. Lep, otmen prostor gde možete pogledati, kupiti ili poručiti proizvode koje izradjujem. Radno vreme nije fiksno, pretežno sam tamo u popodnevnim časovima. Budite slobodni da me kontaktirate kada budete želeli doći ili ukoliko me ne pronadjete u ateljeu.